Myyntiä lisäävät kotisivut yritykselle.

Yrityksen kotisivut toimii väsymättömänä myyjänä!

Verkkosivut ovat liiketoiminnan kannalta merkittävämpiä kuin koskaan aiemmin.
Laadukas nettisivu houkuttelee paremmin uusia asiakkaita yrityksellenne lisäten sen myyntiä.
Tämän lisäksi upea ja helppokäyttöinen nettisivu antaa hyvän kuvan yrityksestänne.
Toteutamme WordPress kotisivut yritykselle ammattimaisesti ja kustannustehokkaasti.

Edulliset WordPress kotisivut yritykselle

Hakukoneoptimointi

Hyvä hakukoneoptimointi parantaa sivustosi näkyvyyttä, jolloin se löydetään vaivattomammin netistä. Tällöin yrityksenne saa lisää kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita verkkosivuillenne.

Responsiivisuus

Responsiivisen verkkosivun ulkoasu ja sisältö mukautuu eri laitteiden näytön koon mukaisesti, jolloin sitä voi selata vaivattomasti millä tahansa laitteella. Potentiaalinen asiakas voi siis saada tietoa yrityksenne palveluista yhtä helposti niin kotikoneelta kuin älypuhelimeltakin.

Yksilöllisesti räätälöity

Yksilöllisesti räätälöidyllä nettisivulla on ainutlaatuinen ilme, jonka avulla se erottuu kilpailijoistaan. Tällainen verkkosivu luo hyvän mielikuvan yrityksesta.

Pyydä ilmainen tarvekartoitus

Tarjoamme yksilöllisesti räätälöidyt palvelut ja kotisivut. Tästä syystä emme voi määritellä hintaa etukäteen, vaan se määräytyy projektin vaativuuden ja valmiin tuotteen toiminnallisuuksien perusteella. Haluamme kuulla toiveitanne, jonka jälkeen lähetämme tarjouksen.

Kustannustehokkat palvelut

Toteutamme WordPress kotisivut yritykselle ammattimaisesti ja kustannustehokkaasti.

Ei kuukausimaksuja

Tarjoamissamme kotisivuissamme ei ole mitään pakollisia toistuvia maksuja. Tilaa edulliset WordPress kotisivut yritykselle ilman huolia.

Ei ennakkomaksua

Lähetämme laskun vasta kun tiedätte mitä saatte olette tyytyväisiä palveluumme.

100% tyytyväisyystakuu

Jos ette pidä työmme laadusta, ette myöskään maksa mitään. Tähän mennessä asiakkaamme ovat olleet täysin tyytyväisiä palveluumme!

Kaikki samasta paikasta

Sinun ei tarvitse miettiä verkkotunnusta tai webhotellia kun tilaat meiltä kotisivut yrityksellesi. Hoidamme kaikki sinun puolesta! Meiltä tarvittaessa saa myös valokuvauksen, markkinoinnin ja ylläpidon.

Edulliset WordPress kotisivut yritykselle

490
 • 1-5 sivua
 • Nopeampi sivujen latausaika
 • Helppo ylläpito ja muokkaus
 • Responsiivisuus ja hakukoneoptimointi
 • Optimoitu ulkoasu
 • Google-analytics

Yksilöllisesti räätälöidyt

790
 • 10+ sivua
 • Yksilöllisesti räätälöity ulkoasu
 • Helppo ylläpito ja muokkaus
 • Responsiivisuus
 • Hakukoneoptimoitu
 • Tehokkaat lisäominaisuudet

Korkealaatuisten kotisivujen ominaisuuksia ovat

Vakuuttava ulkoasu houkuttelee paremmin uusia asiakkaita yrityksellenne lisäten sen myyntiä. Hyvä kotisivu on kiinnostusta herättävä ja pystyy yllättämään selailijansa. Sitä on mukava selailla, koska nettisivun kuvia ovat näyttäviä ja tekstisisältö on koukutettava. Myös sisällön visuaalista vaihtelevuutta olisi syytä sivustolta löytyä, jotta nettisivujen käyttäjän mielenkiinto pysyisi yllä.
Lisäksi nettisivujen rakenteen on oltava selkeä ja johdonmukainen, jotta selailijan olisi helppo löytää tarvitsemansa tiedot ja palvelut. Google pitää helppokäyttöisistä ja hyvin suunnitelluista nettisivuista, mikä parantaa sijoitusta Googlen hakutuloksissa ja helpottaa nettisivun löytämistä netistä.

Verkkosivun hyvä tekninen toteutus ei sellaisenaan riitä houkuttelemaan asiakkaita netin kautta, koska ilman hyvää sisältöä ja hakukoneoptimointia kotisivu ei löydy netistä kunnolla. Laadukas sisältö on tuloksellisen markkinoinnin edellytys. Osuvan sisällön avulla voi lisätä yrityksen uskottavuutta ja mielenkiintoa palveluita sekä tuotteita kohtaan. Kotisivujen suunnitellessa myös sivujen ja kuvien nimet, linkkipolut, metaotsikot ja metakuvaukset ovat äärimmäisen tärkeitä hakukoneen kannalta. Laadukas sisältö auttaa selailijoita löytämään kotisivunne ja muuttaa kotisivujen selailijat asiakkaiksi tehokkaammin.

Kotisivujen responsiivinen ulkoasu mukautuu käyttäjän käyttölaitteen mukaisesti aina käyttäjäystävälliseen muotoon. Responsiivinen nettisivu näyttää hyvältä ja toimii moitteettomasti paitsi tietokoneella, niin myös tabletilla tai älypuhelimella.
Verkkosivujen responsiivisuus on tärkeää, koska responsiiviset verkkosivut antavat hyvän käyttäjäkokemuksen laitteesta ja näytönkoosta riippumatta.
Tämän lisäksi google suosii hakutuloksissa responsiivisia sivustoja, mikä tekee responsiivisuudesta tärkeän tekijän myös hakukoneoptimoinnin kannalta.

Digitaalisessa ympäristössä kaikki muuttuu nopeammin kuin missään muualla ja verkkopalvelunne olisi syytä pysyä tämän kehityksen mukana.
Optimoidulla ylläpidolla ja jatkokehitettävyydellä varmistatte, että kotisivunne kestävät tulevaisuuden haasteet ja löytyvät hyvin hakukoneista. Tällöin säästätte jatkuvasti kustannuksissa sekä saatte liiketoiminnallisen kilpailuedun palvelustanne.

Nettisivujen latausnopeus vaikuttaa merkittävästi kävijäkokemukseen, myyntiin ja hakukonenäkyvyyteen. Mitä hitaammin yrityksen verkkosivut latautuvat, sitä todennäköisemmin sivun selailija lähtee pois sivuilta. Nopeat kotisivut parantavat myös hakukonepisteytystä, koska hakukoneet ottavat nettisivujen latausnopeuden huomioon.
Lisäksi hyvälaatuiset verkkosivut mahdollistavat integroinnit muihin järjestelmiin ja sosiaaliseen mediaan. Silloin Instagram- tai Facebook-feedit voi tuoda kotisivuille näkyville.

Hakukoneoptimointi tarkoittaa verkkosivujen optimointia siten, että kotisivut löydetään helpommin Googlesta tai muista hakukoneista. Optimoitu hakukone on tärkeää siksi, että se tuo lisää kävijöitä kotisivuille ja sen myötä kasvattaa myyntiä. Hakukoneoptimoinnin tavoite on parantaa sivuston löydettävyys ja näkyvyys hakukoneiden hakutuloksissa.
Monet kilpailijamme käyttävät Yoast-seo tai muuta vanhentunutta lisäosaa hakukoneen optimoitumiseen. Se ei kuitenkaan ole tehokkain vaihtoehto. Otamme hakukoneoptimointia hyvin vakavasti ja käytämme aina tehokkaimmat työkalut saadaksemme enemmän näkyvyyttä yrityksellenne.

WordPress on maailman suosituin kotisivualusta, jota käytämme verkkosivujen tekemiseen. WordPressistä, lisäosista ja teemoista ilmestyy jatkuvasti uusia versioita. Säännöllisellä päivittämisellä kotisivujen tietoturva ja kävijäkokemus paranee. Lisäksi kotisivuille tulee joskus tarve editoida tekstiä, vaihtaa kuvia tai lisätä sisältöä. Toteutamme laadukkaat ja edulliset WordPress kotisivut yritykselle, jotka ovat helposti muokattavia, niitä on helppo päivittää ja ne kestävät aikaa.

Onko mielessänne projekti, jolle etsitte osaavaa toteuttajaa?
Haluatko tietää lisää osaamisestamme ja palveluistamme?
Täytäthän oheisen lomakkeen, niin olemme teihin pikimmiten yhteydessä.
Odotamme innolla että kuulisimme sinusta!